Kiskereskedelem és disztribúció

Az SBGK a termékeknek a termelőtől a fogyasztóig való eljutása során felmerülő bármely kérdésben segíti ügyfeleink eligazodását a vonatkozó európai és hazai jogszabályi környezetben. Kiskereskedelemben részt vevő ügyfeleinknek nyújtott jogi szolgáltatásaink során a vállalkozás piaci pozíciójának erősítését, megőrzését tartjuk szem előtt, oly módon, hogy a tisztességes verseny követelménye ne sérüljön.

Ügyfeleink kiskereskedelmi és disztribúciós szerződéseinek elkészítésében, valamint összefonódással, állami támogatásokkal és a nemzeti, illetve európai versenyhatóságok előtti eljárásokkal kapcsolatos jogi tanácsadásban számíthatnak az SBGK munkatársainak közreműködésére. Bármely, a cég keletkezése, fennállása, megszűnése során jelentkező jogi feladat megoldásában is hathatós segítséget nyújtunk.

Tevékenységünk során ellátjuk a szektor területére vonatkozó, gyártási, disztribúciós, franchise és egyéb szerződések elkészítését, jogi tanácsadást nyújtunk kiskereskedelmi vállalkozások számára, továbbá előkészítjük a kiskereskedelmi piaci szereplők és a forgalmazási lánc különböző szintjein elhelyezkedő vállalkozások közötti megállapodásokat.

Szolgáltatások

Szakterületek

Munkatársak