Ingatlan

Az SBGK komplex jogi szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére a legkülönbözőbb ingatlanprojektekhez kapcsolódóan. Az SBGK ingatlanjogi szakértői folyamatosan figyelemmel kísérik a piaci viszonyokat, a kapcsolódó jogi és gazdasági környezet változásait, ezért hiszünk benne, hogy a piaci szereplők igényeihez maximálisan illeszkedő jogi megoldásokat nyújtjuk ügyfeleink számára mind a hazai, mind a nemzetközi vonatkozású ingatlanügyletek esetében.

Az SBGK ingatlanjogi tevékenysége kiterjed a hagyományos ingatlan-átruházási és bérleti ügyletekre, komplex ingatlanfejlesztési projektekkel kapcsolatos ingatlanhasznosítási és finanszírozási problémák kezelésére, valamint ingatlanokkal kapcsolatos speciális és összetett jogi feladatok ellátására, így különösen ipari parkok, zöldmezős beruházások koordinálására, ún. sale & leaseback ügyletekre, ingatlanok jogi átvilágítására, vagyonkezelési szerződésekre, lakáslízing- és lakáscsere szerződésekre, vagyoni értékű jogok alapítására, illetve társasházakat érintő ingatlanjogi ügyek kezelésére.

Az SBGK szakértői jogi segítséget nyújtanak az ingatlanprojektek mögötti hitelkonstrukciók kidolgozásával és jogi vizsgálatával összefüggésben, ideértve az elakadt ingatlanprojektek átstrukturálásával, illetve értékesítésével összefüggő tanácsadást is.

Szolgáltatások

Szakterületek

Munkatársak