Ingatlanjog

Az üzleti élet elvárásainak megfelelően komplex jogi szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére a legkülönbözőbb ingatlanprojektekhez kapcsolódóan. Az SBGK ingatlanjogi szakértői folyamatosan figyelemmel kísérik az ingatlanpiaci viszonyokat és a kapcsolódó jogi és gazdasági környezet változásait. Ezért hiszünk abban, hogy a piaci szereplők igényeihez maximálisan illeszkedő jogi megoldásokat nyújtjuk ügyfeleink számára mind a hazai, mind a nemzetközi vonatkozású ingatlanügyletek tekintetében.

Az SBGK ingatlanjogi tevékenysége kiterjed a hagyományos ingatlan-átruházási és bérleti ügyletekre, komplex ingatlanfejlesztési projektekkel kapcsolatos ingatlanhasznosítási és finanszírozási problémák kezelésére, valamint ingatlanokkal kapcsolatos speciális és összetett jogi feladatok ellátására, így különösen ipari parkok, zöldmezős beruházások koordinálására, ún. sale & leaseback ügyletekre, ingatlanok jogi átvilágítására, vagyonkezelési szerződésekre, lakáslízing- és lakáscsere szerződésekre, vagyoni értékű jogok alapítására, illetve társasházakat érintő ingatlanjogi ügyek kezelésére.

Az SBGK szakértői jogi segítséget nyújtanak az ingatlanprojektek mögötti hitelkonstrukciók kidolgozásával és jogi vizsgálatával összefüggésben, ideértve az elakadt ingatlanprojektek átstrukturálásával, illetve értékesítésével összefüggő tanácsadást is.

Szolgáltatások

Szektorok

Munkatársak