Fogyasztóvédelem, reklám- és médiajog

A fogyasztóvédelem területe magában foglalja többek között a szavatossági joggal és jótállással kapcsolatos kérdéseket, a termékbiztonságot, a megtévesztő tájékoztatás és jogellenes szerződéses feltételek kiküszöbölését, a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvény rendelkezéseinek való megfeleltetés teljes körét, valamint az ügyfelek által forgalmazott különböző fogyasztóvédelmi jogszabályoknak és Európai Uniós előírásoknak való megfeleltetést a csomagolás, címkézés, termékbiztonsági és megfelelőségi előírások illetve termékfelelősség körében.

Fogyasztóvédelemmel kapcsolatos tevékenységünk kiterjed ügyfeleink szerződéseinek, általános szerződési feltételeinek a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvény rendelkezéseinek történő megfeleltetésére, különös tekintettel a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatokra, és egyéb releváns jogszabályok, valamint az Európai Uniós rendeleteknek való megfelelését célzó elkészítésére, véleményezésére.

Ügyfeleink képviseletét ellátjuk az ügyfélpanaszok kivizsgálásával és a kapcsolódó hatósági eljárásokban a hatóságok és bíróság előtt, továbbá tanácsadást és támogatást nyújtunk ügyfeleink részére a direkt marketing területén, valamint termékvéleményezési tevékenységet látunk el a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól.Szolgáltatások

Szektorok

Munkatársak