WTR 1000 - az SBGK ajánlott iroda Magyarországon

Az idei évben is ajánlott ügyvédi iroda lett az SBGK a hazai piacon, ezenkívül három kollégánk is szerepel a jeles rangsor ajánlott ügyvédei között: Dr. Szamosi Katalin, irodavezető partner, az SBGK elnöke, Dr. Sasvári Gabriella, szenior partner és Dr. Lukácsi Péter, partner.

A WTR 1000 idei kiadványa irodánkkal kapcsolatban kiemelte: "Az SBGK egy a magyar piacon hosszú ideje működő ügyvédi iroda, amely kiemelkedő jelentőségű peres ügyekkel foglalkozott az elmúlt időszakban, és továbbra is lenyűgöző ügyfélportfólióval rendelkezik. A kerek 50 éves iroda hosszú tradícióval rendelkezik az ügyfelek kiszolgálásában; ügyfélközpontú megközelítésére példa, hogy a dokumentumok átlátható, egyszerű nyelven készülnek, és minden kérdéses ügyet gyorsan és szakszerűen kezelnek.

Dr. Szamosi Katalinról a következőket írták:

"Szamosi Katalin irodavezető partner nagyon proaktív, akár akkor, amikor globális márkák védelmével, akár akkor, amikor az új technológiákkal kapcsolatos munkát koordinálja."

Dr. Sasvári Gabriellával kapcsolatban kiemelték:

"Sasvári Gabriella rendkívül aktív számos IP-szervezetben és széles körű publikációs tevékenységgel rendelkezik."

Végezetül Dr. Lukácsi Péterrel kapcsolatban megjegyezték:

"Lukácsi Péter páratlan ismeretekkel rendelkezik a védjegyekkel és oltalmukkal kapcsolatban, ami lenyűgöző szerzői jogi szakértelemmel párosul."

A WTR 1000-ről

A WTR 1000 egy kizárólag a védjegyekkel kapcsolatos irodákra és szakemberekre összpontosító nemzetközi kiadvány, amely gyakorlati útmutatót kíván adni azok számára, akik világszínvonalú jogi szolgáltatásokat keresnek védjegyeikkel és védjegy ügyeikkel kapcsolatban.