WTR 1000 - Az iroda Gold helyezést ért el és tovább növelte kiemelt ügyvédei számát




A védjegyekkel foglalkozó WTR 1000 kiadvány legfrissebb, 2023-as rangsora alapján az SBGK iroda továbbra is őrzi kiemelkedő helyezését. Emellett, a tavalyi kiadványban szereplő öt kollégánk után ezúttal már hat munkatársunk került be, amivel továbbra is egyedüliek vagyunk a magyarországi irodák között.


A kiadvány szerint:


A több mint fél évszázados gyakorlattal rendelkező SBGK Ügyvédek és Szabadalmi Ügyvivők Iroda kitűnő szolgáltatást nyújt a kereskedelmi jog minden területén, főleg a szellemi alkotások jogában; hazai és nemzetközi ügyfelek számára egyaránt. Ügyvédjeinek évtizedes tapasztalata van a szellemi alkotások jogának védelmében és érvényesítésében, és az oltalomhoz és hasznosításhoz fűződő bármely jogi folyamatban segítséget nyújtanak.




dr. Szamosi Katalin irodavezető partner, briliáns szakértő és az egyik legtapasztaltabb hazai szakember.


dr. Lukácsi Péter Ph.D. nagyon alaposan és mélyrehatóan ismeri a védjegyeket, és nagyszerű hírnévvel rendelkezik.






dr. Sasvári Gabriella még mindig hatalmas támogatást nyújt tanácsaival, a kiadvány szerint portfóliókezelésben és jogérvényesítésben rendelkezik tapasztalattal.


dr. Sályi Adrienn LL.M. harmadik generációs ügyvédként idén került be először a kiadványba, mely szerint a védjegyperek a legnagyobb erősségei.




dr. Borbás Máté dr. Szamosi Katalinnal együttműködve dolgozik számos kiemelt ügyfélnek, többek között a Red Bull GmbH; a Spin Master Toys.

dr. György Ádám LL.M. az iroda a vílághírű Nanushka márkát is képviseli, ennek során dr. György Ádám végzi a globális portfóliókezelés, beleértve a védjegybejelentéseket, melynek egyik legnagyobb szakterülete.


Köszönjük Ügyfeleinknek ezt a sikert!