Chambers 2022 - az SBGK őrzi elsőbbségét

A Chambers 2022 legutóbbi értékelése szerint is őrzi legkiválóbb (Band1) értékelését irodánk szellemi tulajdonjogi csapata és vezetője, Dr. Szamosi Katalin, akit mint hivatásának egyik legkiemelkedőbb képviselőjeként tartanak számon a hazai piacon. Büszkék vagyunk rá, hogy hosszú évek óta őrizzük elsőbbségünket és köszönjük ügyfeleink töretlen bizalmát!

A kiadvány értékelése szerint

Amiről a csapat ismert

Az SBGK továbbra is vezető szerepet tölt be a magyar szellemi tulajdonjoggal kapcsolatos tanácsadás terén. Az iroda nagy hangsúlyt fektet a vitás ügyekre, felperesi és az alperesi pozícióban egyaránt képviseli a szerzői jogi és szabadalombitorlási eljárásokban ügyfeleit, valamint kiemelkedő tanácsadási tevékenysége a védjegyekkel kapcsolatos felszólalási és átruházási eljárásokban. A csapat jól ismert arról is, hogy nemcsak hazai, de nemzetközi ügyfeleket is segít védjegyportfólióik kezelésében. Az iroda különösen népszerű a divat-, élelmiszer- és italipar, gyógyszeripar és szórakoztatóipar ügyfelei körében.

Kiemelkedő egyéni teljesítmény

Az iroda egyik ügyfele a következőképpen nyilatkozott: "Tökéletesen meg voltam elégedve Dr. Szamosi Katalin tudásával, képességeivel, és az általa nyújtott egész jogi szolgáltatással", és külön is dicsérte "gyors reagálását és minden részletre kiterjedő válaszait". Szamosi Katalin különösen népszerű a divat-, gyógyszer- és zeneipar ügyfelei között. A védjegyekkel kapcsolatos felszólalási és átruházási eljárásokban, valamint a nem peres védjegyportfólió-kezelési ügyekben az egyik vezető magyar szaktekintély. Emellett tapasztalattal rendelkezik az ügyfelek szabadalombitorlási pereiben is.

A Chambersről és a kiadványról

A Chambers, az ügyvédi irodák és ügyvédek rangsorolásával foglalkozó egyik legnagyobb független szervezet. A Chambers az ügyvédi irodák rangsorolását részben az azok által elkészített és benyújtott dokumentumok, részben az ügyfelek, versenytársak és más szakértők visszajelzései alapján végzi el.