Az SBGK továbbra is az élen az IP STARS értékelése alapján

Irodánk 2021 után ismét minden kategóriában kiemelkedő helyezést ért el. Idén a Trademark (védjegy) és Patent (szabadalom) területén Tier 1 értékelést kaptunk, míg a Copyright & related rights (szerzői jog és kapcsolódó jogterületek) esetén Recommended értékelést.

Dr. Szamosi Katalin továbbra is a szabadalmak és a védjegyek kapcsán került egyéni elismerésre, dr. Lukácsi Péter és dr. Sasvári Gabriella a védjegyek kapcsán, míg Szentpéteri Ádám a szabadalmak esetén.

Az IP STARS megfogalmazása szerint: „Az SBGK az egyik vezető magyarországi iroda szellemi tulajdonjog területén peres és peren kívüli ügyekre. Az irodának számos szellemi alkotásokban tapasztalt munkatársa van, és más technikai hátterű szakértői. Szentpéteri Zsolt, Karsay Enikő, Sasvári Gabriella, Lukácsi Péter és Szamosi Katalin az iroda legfőbb nevei. Szamosi és Lukácsi Péter, akik szellemi alkotásokra specializálódnak, vezetik az ügyvédi irodát, míg Szentpéteri a szabadalmi csapat senior tagja. Farkas Szabolcs, aki korábban a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál dolgozott, egy jelentős szabadalmi munkatárs az irodánál.