Továbbra is őrzi kiemelkedő pozícióját az SBGK a WTR 1000 listáján

A frissen publikált WTR 1000 2021 kiadvány mind irodánkat, mind munkatársainkat a legkiválóbb értékeléssel ismerte el.

A WTR értékelése szerint:

A piaci éllovas SBGK megbízásainak a szellemi tulajdonjogi területek képezik központi pillérjét, és amely irodának kiemelkedő a védjegy csoportja mind méretében, mind munkájának minősége tekintetében. Irigylésre méltó belföldi és külföldi ügyfélportfólióval bír az iroda, amely az elmúlt időszakban növekedni is tudott a divat és a design világából érkező új megbízásoknak köszönhetően. Ezek közé tartozik a Magyar Divat & Design Ügynökség, melynek Dr. György Ádám a mentora.

Magyarországon egyedüliként négy kollégánk is szerepel az ajánlott ügyvédek sorában, akikkel kapcsolatban a kiadvány az alábbiakat jegyzi meg.

A többek által „kiváló kollégaként” említett Dr. György Ádámot rendszeresen kérik fel jelentős jogviták kezelésére, de emellett időt talál arra is, hogy részt vegyen a szakmai közéletben, például a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége Jogi Bizottságának vezetőjeként.

Ádám jelentős szerepet játszott az ügyvédi iroda üzletfejlesztési tevékenységében is, Dr. Szamosi Katalin mellett, aki vezetői feladatait több mint két évtizede látja el.

Szintén régóta jelenlévő tagja a nagy múltú irodának, Dr. Sasvári Gabriella, aki nemrégiben olyan ügyfelek ellen lépett fel, mint a WWF vagy az Apple.

Mindeközben nagy horderejű perekben jár el Dr. Lukácsi Péter, a szakmai berkekben is jól ismert ügyvéd és tárgyalások lebonyolítója, akinek perstratégiáit mindig kitűnőnek ítélik meg.

A kiadványról:

A WTR 1000 az egyetlen kiadvány, amely kizárólag a világ vezető védjegy szakembereit és szolgáltatóit mutatja be. A magasan képzett és főállású szakemberekből álló csapat alapos kutatómunkájának eredményeként kerül összeállításra a védjegyekkel foglalkozó legjobb ügyvédi irodákat és specialistákat tartalmazó lista, több mint 80 joghatóság vonatkozásában és az Amerikai Egyesült Államok tagállamai tekintetében.