Ötből öt - minden IP STARS kategóriában az élen

Fantasztikus siker irodánk életében, hogy az IP STARS 2021 értékelése szerint az SBGK valamennyi kategóriában az elérhető legkiválóbb értékelést kapta.

Eredményeink:

- Copyright & related rights (szerzői jog és kapcsolódó jogterületek) - recommended

- Patent contentious (szabadalmakkal kapcsolatos jogviták) - highly recommended

- Patent prosecution (szabadalmakkal kapcsolatos eljárások, jogérvényesítés) - highly recommended

- Trade mark contentious (védjegyekkel kapcsolatos jogviták) - Tier 1

- Trade mark prosecution (védjegyekkel kapcsolatos eljárások, jogérvényesítés) - Tier 1

Munkatársainkat mint szakterületük kiemelkedő képviselőjét szintén kiemeli a legfrissebb publikáció.

Dr. Szamosi Katalint a védjegyek és szabadalmak, Dr. Sasvári Gabriellát és Dr. Lukácsi Pétert a védjegyek, Szentpéteri Ádámot pedig a szabadalmak körében végzett munkája miatt értékelték a szerkesztők.

Ezenkívül az IP STARS 2021 szöveges értékelése szerint:

"Az SBGK Magyarország egyik vezető ügyvédi irodája a szellemi tulajdonjog területén peres és peren kívüli megbízások tekintetében egyaránt. Az irodának számos tapasztalt IP-szakember a tagja és más technikai háttérrel rendelkező munkatársak is segítik a működését. Szentpéteri Zsolt, Dr. Karsay Enikő, Dr. Sasvári Gabriella, Dr. Lukácsi Péter és Dr. Szamosi Katalin az iroda legfontosabb nevei. Szamosi Katalin és Lukácsi Péter, akik a szellemi tulajdonjogra specializálódtak, az ügyvédi iroda vezetői, míg Szentpéteri Zsolt a szabadalmi csapat meghatározó szereplője. Farkas Szabolcs, aki korábban a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál dolgozott, szintén jelentős szabadalmi praxissal rendelkezik."