Az SBGK az élen - Chambers 2021

Az újonnan megjelent Chambers Europe Guide 2021 az SBGK Ügyvédek és Szabadalmi Ügyvivők teljesítményét a lehetséges legjobb, Band1 besorolással értékelte a szellemi tulajdonjog területén. Dr. Szamosi Katalin, az SBGK elnöke szintén Band1 minősítést kapott, mint szakterülete egyik legkiválóbb specialistája.

A Chambers Europe Guide 2021 értékelése szerint:

[Az SBGK] egy piacvezető csapat, amely ügyfelek széles köre számára nyújt tanácsadást többek között a média, a közlekedés és a gyógyszeripar területéről, magyar és európai szinten egyaránt. Erős védjegy- és szabadalmi praxissal rendelkezik, amely képviseli az ügyfeleket a jogsértésekkel kapcsolatban, érvénytelenítési és felszólalási peres és nem peres ügyekben. Az SBGK munkatársai tanácsot adnak továbbá az előadói jogokkal, a reklámszabályozással és az IP-licenszekkel kapcsolatban is.

Szamosi Katalin nagy tiszteletnek örvend ügyfelei körében, akiknek szellemi tulajdonjoggal kapcsolatos ügyeikben teljes körű tanácsadást nyújt. Ügyfélkörében multinacionális vállalatok, úgymint divat- és egészségügyi cégek is megtalálhatók.

A Chambersről és a kiadványról

A Chambers, az ügyvédi irodák és ügyvédek rangsorolásával foglalkozó egyik legnagyobb független szervezet. A Chambers az ügyvédi irodák rangsorolását részben az azok által elkészített és benyújtott dokumentumok, részben az ügyfelek, versenytársak és más szakértők visszajelzései alapján végzi el. Az európai kiadványában több mint 52 joghatóság és három régió irodáit és munkatársaikat értékelik.