Továbbra is az élen az IAM Patent 1000 kiadványában

Az IAM Patent 1000 kiadvány ismételten Magyarország vezető irodái között szerepeltette az SBGK Ügyvédek és Szabadalmi Ügyvivők Irodát. A szabadalmakkal kapcsolatos peres és tranzakciós kategóriában irodánk az ajánlott, míg a szabadalmak megszervezésével és érvényesítésével kapcsolatos kategóriában a kiemelten ajánlott minősítést érdemelte ki.

Az idei kiadvány mindemellett hat kollégánkat emeli ki, mint szakterülete specialistáját. Ezzel a sikerrel irodánk újabb mérföldkőhöz érkezett történetében: a magyarországi irodák közül, az SBGK partnerei szerepelnek legnagyobb számban az elismert szakemberek között.

Amint a kiadvány kiemeli:

1969-es megalakulása óta az SBGK a szellemi tulajdonnal kapcsolatos munka élvonalában működik. Ennek a magyar piacon kiemelkedő irodának „jól koordinált és alapos szakismeretekkel rendelkező szakemberekből álló csapata van, amely a szabadalmi jog minden területét ismeri”. Ügyfelek széles körének biztosítanak a szabadalmi jogok megszerzésétől kezdődően, azoknak még a legnehezebb helyzetekben való érvényesítésén át, a tranzakciók sikeres lebonyolításáig terjedő széles körű tanácsadást.

A gépészeti és vegyipari szaktudással rendelkező szabadalmi ügyvivők közül Mészárosné Dónusz Katalin és Szentpéteri Zsolt a kézenfekvő választás a nem peres szabadalmi megbízások tekintetében. Ketten együtt több mint 60 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, alapos szaktudásukra támaszkodhatnak az ügyfelek.

Dr. Szamosi Katalin, "megbízható ügyvéd, józan belátással és hatékony megoldási javaslatokkal, olyan személy, akire támaszkodni lehet, amikor összetett jogsértési eljárásokat kell lefolytatni. Ráadásul nagyon barátságos is", jegyezte meg egyik ügyfelünk.

Dr. Szamosi Katalin a közelmúltban dr. Lukácsi Péterrel és dr. György Ádámmal együtt működött közre az Exeltis, a Chemo Group, egy multinacionális egészségügyi vállalat tagjának peres ügyében, a Bayer céggel szemben.

„Egy rendkívüli szakember és hajtóereje az eljárásoknak”, mondták el dr. György Ádámról, aki egy másik eljárásban ügyfelét a Kúria előtt képviseli, amely eljárás a gyakorlati szakemberek által felvetett néhány egyéb kulcsfontosságú kérdésre keresi a választ.

A csapatot erősíti még dr. Sasvári Gabriella, aki az IP vagyonokkal kapcsolatos megbízásokat teszi lehetővé kifinomult üzletvitelének köszönhetően.