Tájékoztató az SBGK működéséről

Frissítés: 2020. június 2-ától az SBGK visszatér megszokott működéséhez. Több mint két hónapnyi otthoni munkavégzést követően újra a megszokott környezetben fogadjuk Önöket. A továbbra is érvényben lévő és mindenkire kötelező óvintézkedések betartásával mindent megteszünk a jövőben is az irodaházunkban dolgozók és oda érkezők egészsége érdekében!

A megerősített és feltételezett koronavírus-esetek száma világszerte és hazánkban is folyamatosan növekszik. Irodánk tisztában van a kialakult helyzet okozta bizonytalansággal, amely egyaránt érinti ügyfeleinket és munkatársainkat.

Ezúton kívánjuk tájékoztatni Önöket az SBGK által bevezetett intézkedésekről

Az SBGK megtette a szükséges óvintézkedéseket a koronavírus további terjedésének megakadályozására:

Bízunk abban, hogy hamarosan véget ér ez a veszélyes helyzet.

Időközben szívesen állunk rendelkezésére, azonban váratlan munkaerő-veszteség esetén meghosszabbíthatjuk cégünk szolgáltatásai teljesítésének határidejét.

Egyúttal tájékoztatónkban összefoglaltuk, hogy a Covid-19 vírus következtében kialakult járványügyi helyzetre tekintettel miként változik a magyar bíróságok, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, az EUIPO és az EPO előtti ügyintézés szabályai. A tájékoztató ide kattintva érhető el.

Dr. Szamosi Katalin

az SBGK elnöke

az SBGK Ügyvédi Iroda irodavezető partnere