WTR 1000 - Ajánlott iroda Magyarországon

A védjegyek területén az egyik legrangosabb, átfogó rangsor a WTR 1000, melyet évente ad ki a World Trademark Review magazin – a világ egyetlen, független, naponta friss információkat nyújtó, kizárólag védjegyekkel foglalkozó kiadványa. A WTR 1000 rangsorban irodánk az első, legfelső kategóriában: Gold minősítéssel szerepel. A WTR 1000 szintén rangsorolja az egyes jogi képviselőket, így Dr. SZAMOSI Katalin, az SBGK Vezetőségének elnöke, Dr. SASVÁRI Gabriella, senior partner és Dr. LUKÁCSI Péter, partner mind a védjegyjog területén ajánlott szakértőkké lettek választva.

Az SBGK irodáról az alábbit írták:

"Magyarország egyik vezető specializált irodája, az SBGK Ügyvédek és Szabadalmi Ügyvivők "megfelelően kihasználja a legújabb technológiákat és a magas szakmai színvonalú csapatába számos briliáns fiatal és energetikus ügyvéd tartozik".

Dr. SZAMOSI Katalinról az alábbit írták:

Szamosi Katalin irodavezető partner az eljárásjogi tudásáról és a reklámszabályozásban való jártasságáról híres.

Dr. LUKÁCSI Péterről az alábbit írták:

A pengeéles eszű Lukácsi Péter folytatja tudásának megosztását és annak bővítését: oktat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen és kutatási ösztöndíjat nyert a németországi Max Planck Intézettől az Innovációért és Versenyért.

Dr. SASVÁRI Gabrielláról az alábbit írták:

Sasvári Gabriella bennfentes rálátással rendelkezik a nemzeti IP testület működésére, tekintettel arra, hogy korábban öt évet töltött a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalában. Gabriella többek között megfontolt és hatékony mediátor.