Chambers & Partners - VEZETŐ IRODA MAGYARORSZÁGON


A Chambers & Partners 1990 óta rangsorolja rendkívül szigorú szempontok szeirnt a világ legjobb ügyvédeit és ügyvédi irodáit, rangsora a leginkább mérvadó nemzetközi lista, tájékozódási pont. A magyarországi ügyvédi irodák közül a Chambers & Partners rendszeresen az első, legfelső kategóriába sorolja az SBGK irodát.

"Kimagasló szellemi tulajdonjogi praxissal, széleskörű szabadalmi és védjegy szaktudással rendelkezik az iroda. Gyakran vesznek részt szellemi tulajdonjogi bitorlási ügyekben, védjegy portfólió kezelésben, szabadalmi bejelentésekben és érvenyesítésekben. Valamint, design ügyekben is magas szakértelemmel járnak el."


(Ügyfelek mondták)

„SBGK iroda nagyon jó védjegy és dizájn csapattal rendelkezik, és szabadalom érvényesítésben is kimagaslóak.”


A Chambers & Partners nemcsak irodákat, hanem egyéneket is elismer – egyéni rangsorában a magyarországi ügyvédek közül az SBGK elnöke, dr. SZAMOSI Katalin is a legmagasabb kategóriában szerepel

Szamosi Katalin hírneve a piacon megalapozott a piacon, a kommentáruk úgy dicsőítik, mint igen elismert ügyvédet. Egyes források szerint kiemelkedő név a piacon, 30 évnél is több tapasztalata van ezen a szakterületen. Nem régen a Deezer-Blogmusik képviseletében járt a bíróságok előtt, az on-line szerzői jogok tárgyában.