WTR 1000 – 2016-os eredményeket ma hozták nyilvánosságra – SBGK a legjobbak között a védjegyjog területén

A védjegyek területén az egyik legrangosabb, átfogó rangsor a WTR 1000, melyet évente ad ki a World Trademark Review magazin – a világ egyetlen, független, naponta friss információkat nyújtó, kizárólag védjegyekkel foglalkozó kiadványa. A WTR 1000 rangsorban irodánk az első, legfelső kategóriában: Gold minősítéssel szerepel. A WTR 1000 szintén rangsorolja az egyes jogi képviselőket, így Dr. SZAMOSI Katalin, az SBGK Vezetőségének elnöke, Dr. SASVÁRI Gabriella, senior partner és Dr. LUKÁCSI Péter, partner mind a védjegyjog területén ajánlott szakértőkké lettek választva.

Az SBGK irodáról az alábbit írták:

„Alapítva 1969-ben, habár a gyökerei a 19. századra vezethetőek vissza, az SBGK a hazai szellemi tulajdonjog történetének hálóját átszövi. A tudása senki máséhoz sem hasonlítható; a méretes csapata könnyedén lefedi e jogterületet minden szegmensét, a portfólió menedzseléstől kezdve, a tárgyalótermi vitákban mutatott kápráztató teljesítményig. „Az egyik legnagyobb tapasztalattal bíró és megbecsülésnek örvendő szellemi tulajdonjogi szakértők az országban”.”

Dr. SZAMOSI Katalinról az alábbit írták:

Szamosi Katalin a peres és jogérvényesítési ügyekben mutatott vitézsége által emelkedik ki.”

Dr. LUKÁCSI Péterről az alábbit írták:

Lukácsi Péter szintén megfontolt tanácsadó a szellemi tulajdonjog teljes spektrumán, a művelt ügyvéd különösen jártas az élelmiszeripart érintő ügyekben.”

Dr. SASVÁRI Gabrielláról az alábbit írták:

„A szakma meghatározó alakja a gondos mediátor és bölcsességgel teli Sasvári Gabriella