IP Stars - Minden kategóriában a legjobb helyezést érte el az SBGK

IP Stars - Minden kategóriában a legjobb helyezést érte el az SBGK

Idén is TIER 1, azaz a legjobb minősítést nyerte el az SBGK, mind a négy kategóriában. Az SBGK az egyetlen olyan iroda, amely úgy a vitás szabadalmi ügyek és a szabadalomérvényesítés, mint a védjegy- és szerzői jogi vitás ügyek és a védjegyérvényesítés kategóriákban is kimagasló teljesítményt nyújtott.

Részletes leírás alább és itt.

Szabadalom

" A budapesti székhelyű SBGK a szakma egyik legismertebb képviselője hazánkban. A szabadalmi csoport három ügyvédből, egy tanácsadóból és 12 szabadalmi ügyvivőből áll. A szabadalmi szekciót Szentpéteri Ádám vezeti*. Mészárosné Dónusz Katalin szabadalmi ügyvivő szintén nagy szaktekintélynek örvend a vitás szabadalmi ügyek rendezése terén."

*2015-től Szentpéteri Ádám senior szabadalmi és elnökségi tanácsadóként segíti az SBGK irodát és annak szabadalmi részlegének vezetőjét, Szentpéteri Zsoltot.


Védjegy és szerzői jog

"A budapesti székhelyű SBGK a legkiemelkedőbb IP irodák közé tartozik a magyar piacon. A védjegyekre szakosodott csoport kilenc ügyvédből, két ügyvédjelöltből és három jogi asszisztensből áll. Szamosi Katalin, Lukácsi Péter és Sasvári Gabriella többek között a védjegyek területén rendelkező kiemelkedő szakmai tudásukról ismertek. „Katalin a magyar IP világ jeles képviselője. Lenyűgöző szakember” jellemzi az iroda egyik ügyfele. „Az Iroda - annak ellenére, hogy kisebb létszámmal működik, mint néhány évvel ezelőtt - még mindig a szakterület meghatározó képviselője,” – nyilatkozta egy versenytárs."