IAM Patent 1000 - Ajánlott iroda Magyarországon


Az Intellectual Asset Management Patent 1000 (IAM Patent 1000) egy olyan különleges kiadvány, amely a szabadalmi jog területére szakosodott képviselőket és irodákat rangsorolja. A Magyarország területén működő irodák közül az SBGK különösen ajánlott szabadalomérvényesítési ügyekben, valamint a második helyen nevesített peres és tranzakciós ügyek kategóriában.

Az IAM Patent 1000 egyéneket is rangsorol, amelyben az SBGK elnökét, Dr. Szamosi Katalint a legmagasabb arany kategóriába sorolta azon képviselők között, akiket peres és tranzakciós ügyekben ajánlanak. Az SBGK Szabadalmi Ügyvivői Iroda vezetőjét, Szentpéteri Zsoltot szabadalomérvényesítési ügyekben ajánlják.

A következőket írták az SBGK irodáról:

"Az SBGK kimagasló "a szabadalmi bejelentések sokrétűsége és a reklámszabályozás területén szerzett átfogó ismeretivel". A több mint 45 éves működése során a piac egyik legelismertebb irodájává vált. A 22 partnerből álló csapat különböző technikai területekkel - elektrotechnikától, a vegyészeten át, a számítástechnikáig - büszkélkedhet; trükkös bejelentéseket a végső oltalom megadásáig terelnek".

Dr. Szamosi Katalinról a következőket írták:

"Dr. Szamosi Katalin irodavezető különösen ajánlott a kereskedelmi érzéke miatt."

Szentpéteri Zsoltról a következőket írták:

"IAM Patent 1000 debütáló Szentpéteri Zsolt "különösen elégedett" ügyfelüket tudhat magának: "Az ügyeket könnyedén, hatékonyan és különös szakértelemmel kezeli"."