ERŐSÍTSE VÁLLALKOZÁSÁT - SME FUND 2024!

Kedves Kkv Ügyfeleink! A Szabadalmas bón újra elérhető az sme fund 2024 által, a támogatáshoz szükséges megemelt források a KKV-alapból rendelkezésre állnak!


2024.01.22 -én nyílt meg az SME Fund 2024 támogatás az EU-s kkv részére, többek között emelt, több, mint 1 millió eurós támogatási keretösszeggel a nemzeti és európai szintű szabadalmi bejelentések támogatására, Voucher 3 (Patents) névvel.

A támogatáshoz biztosított forrás másfél hónappal a nyitás után kimerült a nagyszámú érdeklődés és a beküldött pályázatok miatt. Pár nappal ezelőtt a támogatáshoz szükséges források biztosítása miatt ismét elérhetővé vált a szabadalmi bónra, lehetséges újra pályázni.

Az SME Fund 2024 GR/001/24. számú pályázati felhíváshoz biztosított pénzügyi kereteket az alábiak szerint növelte az EU.



A védjegy és formatervezési mintákra szóló 2-es bón változatlanul 23 623 000 € keretforrást biztosít az EU-s kkv részére bejelentéseik támogatására.

Európai szabadalmi bejelentések esetén javasoljuk kkv ügyfeleinkek, hogy éljenek a KKV-alap támogatási lehetőséggel, Irodánk segíti Önöket forráshoz jutni.


További részletek és korábbi cikkünk a témában:

https://www.euipo.europa.eu/hu/discover-ip/sme-fun...

https://sbgk.hu/hu/hirek/2024/kkv-ugyfeleink-figye...

Várjuk megkeresésüket: palyzat@sbgk.hu