"Ask your IP expert" - pro bono tanácsadás az SBGK-ban

Az ENSZ Szellemi Tulajdon Világszervezetének (WIPO) 2000-ben született határozata alapján, minden év április 26-a a szellemi tulajdon világnapja.

Az idei évben az SBGK Ügyvédek és Szabadalmi Ügyvivők is csatlakozik a világméretű rendezvénysorozathoz.

ASK YOUR IP EXPERT

egész napos pro bono tanácsadás –

2022. április 26. (kedd) 9:00 – 17:00

SBGK, 1062 Budapest, Andrássy út 113.

Irodánk a világnapon 35 éven aluli fiatal feltalálóknak, start-uppereknek, a tudományos és szellemi élet kiemelkedő alkotóinak biztosít szellemi tulajdonjoggal kapcsolatos pro bono (ingyenes) tanácsadást. Ügyvédeink és szabadalmi ügyvivőink ezen a napon az IP valamennyi területének vonatkozásában állnak a jelentkezők rendelkezésére, legyen szó akár szellemi tulajdonjog megszerzéséről, a már megszerzett jogok érvényesítéséről, a védelem körének kiterjesztéséről, vagy a nemzetközi szellemi tulajdonvédelem lehetőségeiről.

Az ingyenes konzultációra jelentkezni, az alábbi adatlap kitöltésével lehet, amelyeket az e-mail címre kérünk elküldeni, legkésőbb 2022. április 11-ig.

A jelentkezők e-mailben kapnak értesítést jelentkezésük elfogadásáról és a személyes tanácsadás időpontjáról. Rendezvényünket személyes jelenléttel kívánjuk megtartani, amennyiben azonban azt a járványhelyzet nem teszi lehetővé, a konzultációkra on-line formában kerül sor!