SBGK - Band 1 - Újra az élen Magyarországon

A frissen publikált Chambers Europe Guide 2019 ismételten a legjobb, Band1 kategóriába sorolta az SBGK Ügyvédek és Szabadalmi Ügyvivők Irodát, a szellemi alkotások terén nyújtott elmúlt éves teljesítménye alapján. Büszkék vagyunk, hogy évek óta őrizzük ezt a pozíciót.

A kiadvány szerint: "az SBGK kiemelkedő szakértelemmel rendelkezik a szellemi alkotások területén, különös tekintettel a vitás helyzetek kezelésére. Az iroda nagy tapasztalattal bír a védjegyportfólió kezeléssel és a szabadalmi bejelentésekkel kapcsolatos ügyekben. Szintén számos design, szerzői jogi és franchise ügyben nyújt tanácsot a gazdaság különböző ágazataiban tevékenykedő ügyfelei számára, továbbá jelentős adatvédelmi praxisa. Egy piaci szakértő szerint: jól ismert boutique ügyvédi iroda az IP-ügyekben, míg egy másik válaszadó szerint az egyik legnagyobb és legrégebbi iroda a piacon."

Munkatársaink közül Dr. Szamosi Katalin is az elérhető legmagasabb, Band1 kategóriában szerepel az értékelt ügyvédek között. A kiadvány készítő kiemelik: "Szamosi Katalin a magyar piacon elismert szakember, különös tekintettel a komplex vitás helyzetek kezelését illetően. Az egyik válaszadó kiemeli Katalin magas színvonalú szaktudását és képességeit az összetett és bonyolult peres ügyekben, és hangsúlyozza, hogy igazán jó és üzleti gondolkodású ügyvéd."

A Chambersről

A Chambers & Partners, az ügyvédi irodák és ügyvédek rangsorolásával foglalkozó egyik legnagyobb független szervezet. A Chambers & Partners az ügyvédi irodák rangsorolását részben az azok által elkészített és benyújtott dokumentumok, részben az ügyfelek, versenytársak és más szakértők visszajelzései alapján végzi el.