LEGAL 500 - AZ SBGK TOP TIER IRODA MAGYARORSZÁGON 2019-BEN IS

A frissen publikált Legal 500 EMEA 2019 ismételten a legjobb, Tier1 kategóriába sorolta az SBGK Ügyvédek és Szabadalmi Ügyvivők Irodát, a szellemi alkotások terén nyújtott elmúlt éves teljesítménye alapján. Ezt a pozíciót évek óta őrzi irodánk.

A kiadvány szerint: "Az SBGK magas színvonalon kezeli a védjegyekkel kapcsolatos komplex jogvitákat, és képviseli a Rubik márkát egy védjegy-érvényességi ügyben. Az iroda szintén nagy tapasztalattal bír különböző szabadalmi, formatervezési és szerzői jogi ügyekben és bejelentésekben. Az irodavezető partnerek Dr. Szamosi Katalin és Szentpéteri Zsolt, végrehajtási és érvényesítési eljárásokban, perekben és technológiai-transzfer ügyekben eljárva vezetik csapataikat, Mészárosné Dónusz Katalin, a szabadalmi ügyvivői iroda helyettese, Szentpéteri Ádám, elnökségi tanácsadó és Dr. Sasvári Gabriella, senior partner segítségével, aki maga védjegy perekre szakosodott."

Dr. Szamosi Katalin a magyar piac egyik vezető jogászaként, ismételten a Leading individual kategóriában szerepel.

A Legal 500-ról

A Legal 500 több mint három évtizede elemzi és értékeli a világ legnagyobb jogi vállalkozásait, és különböző szempontok szerint rangsorolja azokat, hogy naprakész információkkal szolgáljon a globális jogi piac helyzetéről.