IAM Patent 1000 - Az SBGK ismét ajánlott iroda Magyarországon

Az IAM Patent 1000 2019-es kiadványa a Magyarországon tevékenykedő irodák közül, irodánkat a szabadalomérvényesítési ügyekben a különösen ajánlott, a peres és tranzakciós eljárások kategóriában pedig a második helyen ajánlja.

Munkatársaink közül - ezzel kiemelkedő teljesítményt elérve - négy kollégát is nevesítenek a kiadvány szerzői. Az alábbiakat írják:

A szakmai körökben jól ismert ügyvéd, Dr. Szamosi Katalin jelenleg az SBGK elnöke sokoldalú gyakorlattal rendelkezik, amely magában foglalja az elképzelhető technikai területeket csakúgy, mint számos jogi szakterületet.

Dr. Sasvári Gabriella és Dr. Lukácsi Péter a cég két vezető munkatársa. Dr. Sasvári Gabriella 1980 óta aktív a szabadalmak területén, munkája során széleskörű tapasztalatokra tett szert, amelyet kiterjedt kapcsolatrendszer egészít ki.

Dr. Lukácsi Péter egy újabb név az irodában, de nem kevésbé jelentős - a Max Planck Intézet kutatási ösztöndíjának egyik nyertese, aki kivételes szakismerettel rendelkezik az eljárási jogokkal és szabályokkal kapcsolatban.

Szentpéteri Zsolt, a szabadalmi ügyvivői oldalt képviseli az irodában, ahol 11 éve partner. Ügyfelek széles körének ad tanácsot, akiknek többször bizonyította már alapos és körültekintő szakértelmét, amellyel ügyeikben eljár.

Az IAM Patent 1000-ről

Az IAM Patent 1000 egy olyan rendszeresen publikált kiadvány, amely egyéneket és irodákat egyaránt rangsorol a szabadalmi jog területén. Alapos és kiterjedt kutatási munkát folytatnak a szervezet magasan képzett elemzői, melynek eredményeképpen a kiadvány a világ legjelentősebb joghatóságaiban és 18 amerikai államban azonosítja a vezető szabadalmi szakembereket és szervezeteket.