Wolters Kluwer Jogászdíj 2018

A Wolters Kluwer Jogászdíj idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre, amelynek célja, hogy elismeréssel jutalmazzák azon hazai jogászokat, akik kiemelkedő sikereket értek el az utóbbi évben.

Büszkék vagyunk arra, hogy Irodánk tagjai két kategóriában is a döntősök között szerepelnek a rangos Jogászdíj versenyen.

Az év jogásza/csapata adatvédelem kategóriában Irodánkat az Adatvédelmi Csapat, Dr. Karsay Enikő LL.M., Dr. György András, Dr. Osztopáni Krisztián és Dr. Karácsony Bálint képviseli. Pályázatunk bemutatja, hogy miként teremtjük meg az összhangot az alapjogok és ügyfeleink gazdasági érdekei között az adatvédelmi jog keretein belül.

Továbbá az év jogásza/csapata szellemi alkotások joga kategóriában Irodánk szintén a shortlistesek között szerepel. Dr. Lukácsi Péter PH.D., Dr. Borbás Máté és Dr. György Ádám LL.M. szerepel a döntősök között a "Magyar ügyvédek elsőként az Európai Unió Bírósága előtt a szellemi alkotások területén" címmel benyújtott pályázatukkal, amely bemutatja az előzetes döntéshozatali eljárás során az Európai Unió Bírósága által meghozott ítéletet, amely számos különlegességet, útmutatást és precedens értéket foglal magába a hazai jogász szakma számára.