SBGK Ügyvédek és Szabadalmi Ügyvivők szabadalmi jogi tanácsadóval bővül

Farkas Szabolcs a Budapesti Műszaki Egyetemen Vegyészmérnöki, majd Villamosmérnöki Karán szerzett biológusmérnöki és orvosbiológiai mérnöki diplomát. A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalában eltöltött 20 év alatt szabadalmi elbírálóként, majd biotechnológia és szabadalmi osztályvezetőként pártalan tapasztaltra tett szert. A Hivatalból a privát praxisba végül, mint szabadalmi elnök helyettes jött el.

Farkas Szabolcs fő szerepe az Irodában az innovációs és szellemi tulajdonjogi tanácsadás lesz, egyértelműen hidat képezve a privát praxis és közszféra között, amelyre Ügyfeleink kellően támaszkodhatnak szellemi alkotásaik létrehozása vagy ahhoz szükséges erőforrások megszerzése során.

"Az SBGK Ügyvédek és Szabadalmi Ügyvivők vezetősége nevében örömünkre szolgál Farkas Szabolcsot a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának volt szabadalmi elnökhelyettesét a csapatunkban üdvözölni. Szabolcs szabadalmi jogi és közigazgatásban szerzett tapasztalatával Irodánk magas szintű szakmai tevékenységét erősíti. " (Dr. Szamosi Katalin és Szentpéteri Zsolt)

Rendkívüli megtiszteltetésnek érzem és egyben páratlan kihívásnak tekintem, hogy a magyar szellemi tulajdonjog területén immáron majdnem 50 éve meghatározó szerepet betöltő szabadalmi ügyvivői és ügyvédi iroda szabadalmi tanácsadójaként folytathatom karrieremet. Célom, hogy a magyar innovációhoz Irodánk által nyújtott tanácsadói tevékenységen keresztül hozzájáruljak.” (Farkas Szabolcs)