IP Stars - Minden kategóriában a legjobb, TIER 1 helyezést érte el az SBGK

IP Stars - Minden kategóriában a legjobb helyezést érte el az SBGK

Idén is TIER 1, azaz a legjobb minősítést nyerte el az SBGK, mind a négy kategóriában. Az SBGK az egyetlen olyan iroda, amely úgy a vitás szabadalmi ügyek és a szabadalomérvényesítés, mint a védjegy- és szerzői jogi vitás ügyek és a védjegyérvényesítés kategóriákban is kimagasló teljesítményt nyújtott.

Részletes leírás alább és itt.

Szabadalom

Az SBGK kiemelkedik mind szabadalom érvényesítési ügyekben, mind peres eljárásokban. A budapesti alapítású iroda több mint 40 éve meghatározó szerepet tölt be ezen a területen. A riválisok gyakran találkoznak az IP csapattal gyógyszerszabadalmi ügyekben, amely során úgy vélekedtek, hogy „kellemes velük dolgozni, még akkor is, ha a tárgyaló asztal másik oldalán ülnek”. A szabadalmi csapatot egyes esetekben Szamosi Katalin ügyvéd és Mészárosné Dónusz Katalin szabadalmi ügyvivő együttesen képviseli. Az iroda meghatározó szabadalmi képviselői továbbá, Szentpéteri Ádám Jr., Lukácsi Péter és Szentpéteri Zsolt.

Védjegy és szerzői jog

A szellemi tulajdonjogokra specializálódott iroda az egyik legelitebb IP csapatot tudhatja magáénak. Az iroda átfogó szolgáltatás nyújt a szellemi tulajdonjogok területén, beleértve a jogérvényesítést és a szerzői jogi tanácsadást is. Szamosi Katalin irodavezető és Lukácsi Péter meghatározó szerepet töltenek be. Szamosi Katalin, idén Managing Intellectual Property magazin IP STARS kiadványának "The Top 250 Women in IP" díjazottja. Borbás Máté, Karsay Enikő, Sasvári Gabriella szintén kiemelkedő teljesítményt nyújtanak e területen. György Ádám figyelemreméltó feltörekvő sztár. Az iroda az Európai Unió Bírósága előtt képviselte a Seven Town’s angol céget a híres 3D Rubik kocka védjegyvitában, valamint nemrégen egy online zenemegosztó vállalat nevében járt el a bíróság előtt az előadóművészek jogdíjával kapcsolatosan.