IAM Patent 1000 - Ajánlott iroda Magyarországon

Az Intellectual Asset Management Patent 1000 (IAM Patent 1000) egy olyan különleges kiadvány, amely a szabadalmi jog területére szakosodott képviselőket és irodákat rangsorolja. A Magyarország területén működő irodák közül az SBGK különösen ajánlott szabadalomérvényesítési ügyekben, valamint a második helyen nevesített peres és tranzakciós ügyek kategóriában.

Az IAM Patent 1000 egyéneket is rangsorol, amelyben az SBGK elnökét, Dr. Szamosi Katalint a legmagasabb arany kategóriába sorolta azon képviselők között, akiket peres és tranzakciós ügyekben ajánlanak. Az SBGK Szabadalmi Ügyvivői Iroda vezetőjét, Szentpéteri Zsoltot szabadalomérvényesítési ügyekben ajánlják.

A következőket írták az SBGK irodáról:

"Az SBGK 22 irodai tagja „már-már szédítően szerteágazó” területeken – többek között villamosmérnöki, biotechnológia és számítástechnikai területen – kiváló szolgáltatást nyújt és mind az érvényesítési, mind vitás ügyekben holisztikus megközelítést képvisel".

Dr. Szamosi Katalinról a következőket írták:

"Dr. Szamosi Katalin irodavezető különösen ajánlott a kereskedelmi érzéke miatt."

Szentpéteri Zsoltról a következőket írták:

"Zsolt Szentpéteri a figyelmét mindig az elérendő célon tartja, kiváló kommunikációs készsége van, jó vezető, és mindemellett örömteli vele dolgozni."