Chambers & Partners - VEZETŐ IRODA MAGYARORSZÁGON


A Chambers & Partners 1990 óta rangsorolja rendkívül szigorú szempontok szeirnt a világ legjobb ügyvédeit és ügyvédi irodáit, rangsora a leginkább mérvadó nemzetközi lista, tájékozódási pont. A magyarországi ügyvédi irodák közül a Chambers & Partners rendszeresen az első, legfelső kategóriába sorolja az SBGK irodát.

„Nagy tekintélyű és a szellemi tulajdonjog területén kimagasló hírnévvel rendelkező iroda. Lefedi a szellemi tulajdonjog jelentősebb szakterületeit, beleértve a szabadalmai jog, a védjegyjog, a dizájn jog és a szerzői jog területeit. Ügyfeleik olyan különböző szektorokból érkeznek, mint IT, média, vegyipar, mezőgazdaság és kereskedelem.”


(Ügyfelek mondták)

„SBGK iroda nagyon jó védjegy és dizájn csapattal rendelkezik, és szabadalom érvényesítésben is kimagaslóak.”


A Chambers & Partners nemcsak irodákat, hanem egyéneket is elismer – egyéni rangsorában a magyarországi ügyvédek közül az SBGK elnöke, dr. SZAMOSI Katalin is a legmagasabb kategóriában szerepel.

Szamosi Katalin irodavezető partnerre széles körben úgy hivatkoznak, mint a magyar szellemi tulajdonjog területének „vezéregyéniségére”. Szakterületei többek között a szabadalmi jog, a védjegyjog, a szerzői jog és az adatvédelem.”